Webinar

Møtedato april 14, 2021 10:00 am
Passord: 1993
Bli med i nettleseren Bli med i zoom-appen

PROGRAM

10:00 – 10:10

Velkomen - kvifor mobilisering på ysting?

Marit Hjortung, Statsforvaltaren i Vestland

10:10 – 10:50

Tradisjonsostar inn i framtida, ysteriverda

Pascale Baudonnel, Ystebui og Ysteteknolog/kursleiar ved Sogn Jord- og Hagebruksskule

10:50 – 11:30

Frå idè til første marknad og smaking av ostar

Jørn Hafslund, Ostegården

11:30 – 12:15

LUNSJPAUSE OG BEINSTREKK

12:15 – 12:55

Smaking av ostar og sensoriske eigenskapar, på eit teoretisk plan – «Norske ostar i eit internasjonalt perspektiv»      Jan Peter Aursnes, Osteperler

12:55 – 13:35

Regelverk, marknad, drift, økonomi, HACCP

Aud Slettehaug, Kompetansenettverk lokalmat Vest

13:35 – 13:45

BEINSTREKK - PÅFYLL AV DRIKKE

GRUPPEROM – KVA ØNSKJER DU Å VETE MEIR OM?

Meld deg på eitt eller begge tema.

13:45 – 14:05

Grupperom 1 – Frå ide til første marknad - Tradisjonsostar inn i framtida

Har du spørsmål til innleiarane – fyr laus!

Jørn frå Ostegården og Pascale Baudonell, Ystebui og ysteteknolog

14:05 – 14:25

Grupperom 2 – Smaking av ostar og sensoriske eigenskapar - Regelverk, marknad, drift,

økonomi og HACCP. Har du spørsmål til innleiarane – fyr laus!

Jan Peter frå Osteperler og Aud frå Kompetansenettverk lokalmat Vest

14:25 – 14:40

Avslutning

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å akseptere og bruke nettstedet videre, godkjenner du bruk av cookies.
0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til oversikten